samisolering_logo_hemsida_mobil

om oss

Vi har mångårig erfarenhet inom industri, vs och ventilationsisolering i hela södra Sverige. Vi är en del av Isoleringsgruppen Sverige AB och vår bas kommer vara i mitten av Skåne med Skåne, Blekinge och Halland som huvudsakliga arbetsområden.

Ny aktör inom teknisk isolering i södra Sverige

Vi har mångårig erfarenhet och är vana vid komplexa installationer och anläggningar som kräver smidiga och energioptimerade lösningar. Vår bas kommer vara i mitten av Skåne med Skåne, Blekinge och Halland som huvudsakliga arbetsområden.

Med vår tekniska isolering minskar ni klimatpåverkan, får lägre kostnader för energianvändning och brandsäkrar era fastigheter. Dessutom skyddar teknisk isolering mot slitage och ger bättre prestanda och energibesparing i industriprocesser.

Vår styrka är att vi kan erbjuda ställningar för isoleringsprojekt samt att vi använder projektverktyget Bygglet, som även erbjuder en unik inblick i projektet för dig som kund.


Vi erbjuder:
  • Industriisolering
  • VS-isolering
  • Ventilationsisolering
  • Madrassisolering
  • Byggnadsställningar

Vi önskar ett bra samarbete med gamla och nya kunder och vi ser fram emot att få lämna offert på era kommande projekt och underhållsavtal.

En del av Isoleringsgruppen Sverige

Isoleringsgruppen Sverige erbjuder ett koncept som förenklar administrationen för dig som är eller vill bli företagare inom teknisk isolering. SAM Isolering är en del av Isoleringsgruppen Sverige.
 
För oss innebär det att vi är en del av ett nätverk av andra entreprenörer inom teknisk isolering där vi får ta del av en samlad kunskapsbank inom teknisk isolering.
 
En annan viktig del är vi drar nytta av de många stordriftsfördelar det innebär att ha ett supportkontor som stöttar oss i vårt företagande, vilket innebär att vi kan effektivisera vår administration och fokusera på det som är viktigast för oss – våra kunder.